head

Mujina zagonetka

• Mujina zagonetka

Sedi Mujo za stolom i pita:

- Fato, što je to: Šest nogu, dve vise, dve glave isto misle?

- Da nije zagonetka!?

- Jest Fato, zagonetka, reci odgovor.

- Odgovor.

- Joj glupe žene, odgovor na pitanje?

- Koje pitanje?

- Šest nogu, dve vise, dve glave isto misle?

- A to… Mujo na magarcu.

• ha ha ha mozda je mujo samo malo tvrdoglaviji od mage :lol:

• Sta reci ?! Fato legendo !

• Rešena ključna zagonetka HIV virusa!

Rešena ključna zagonetka HIV virusa!

Tim britanskih i američkih naučnika tvrdi da je, posle dvadesetogodišnjih istraživanja, rešio ključnu zagonetku virusa side, što bi moglo da dovede do efikasnijih terapija protiv te bolesti. Američki stručnjaci s Univerziteta Harvard, predvođeni Piterom Čerepanovim ...

• Mujina biografija

Mujina biografija

Mujina biografija: Kad sam se rodio ličio sam gore na mater, a dole na oca... Čim sam izašo na ovaj svet, već sam bio dužan, pa zbog toga tužan, a priridno ružan, pa ti sad vidi kakav mi je bio život... Inače potičem iz milionerske porodice, svi imamo po četiri miliona ...

• Mujina reinkarnacija

Mujina reinkarnacija

Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio ugledao je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta, noseći dugu belu haljinu. - Ko si ti? - upita Mujo. - Ja sam Sveti Petar! - Jel' to znači da sam ja mrtav? - Da! - Ali, imam još ...

• Mujina oaza želja

Mujina oaza želja

Ide Mujo žedan kroz pustinju, pada, guši se od vrućine i žeđi. Kad primeti malu ozu sa palmom i jezercetom. Dodje do nje, i taman se sagne da pije, kad ga neko prodrma po ledjima. On se okrene, kad ono ima šta da vidi. Gola, rasna brineta: - Hoćeš da piješ ili da mene ...

• Mujina ispovest u kafani

Mujina ispovest u kafani

Sedi Mujo u kafani i mrmlja nekom mladiću do sebe: Vidiš onaj most napolju? Ja sam ga golim rukama izgradio i puno krvi i znoja prolio, ali me ovo selo nikad nije zvalo Mujo inžinjer ! Pa popije još malo piva i kaže: Vidis ovo naselje? Sve sam te kuće ...

• Mujina šetnja pasa

Mujina šetnja pasa

Ide Mujo ulicom i šeta s dva psa. Ugleda ga Haso te mu priđe i pita ga: - A' majket' lepi' pasa, baš imaju finu dlaku, jel’ ih često češljaš? - Ma češljam samo ovog levog. - A desnog? - I njega isto češljam. - Aha, dobro, a vidim da su i Iepo građeni, sigurno treniraš s njima, aaa? ...

• Kako da mi porastu grudi? Prirodne metode + saveti

Kako da mi porastu grudi? Prirodne metode + saveti

Kako da mi porastu grudi? Od čega rastu grudi? Kako da mi grudi budu veće? Kako povećati grudi bez silikona? Kako povećati grudi prirodnim putem? To su sve pitanja koja muče mlade tinejdžerke. Naravno mi ćemo se pozabaviti ovom tematikom i ukazati vam na neke savete ...

• Kreativne fotografije

Kreativne fotografije

Kreativne fotografije imaju svoju umetničku ali i humorističku notu. Kreativne fotografije su one koje oslikavaju stvarnost ali na drugi, zamišljeni način kojima se vode misli fotografa. Ovom prilikom vam prikazujemo jednu zanimljivu galeriju kreativnih fotografija po ...